""

Ankara’da bir günde biten yol bizde aylarca sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:25

Ankara’da bir günde biten yol bizde aylarca sürüyor

Yozgat’ta yol yapım çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar,”Ankara’da bir günde biten yol çalışması Yozgat’ta aylarca sürüyor. Bu kadar ciddi bir çalışma neden sadece sabahtan akşama kadar memur zihniyeti ile devam ediyor.”diye tepki gösterdi.

Ankara’da bir günde biten  yol bizde aylarca sürüyor
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat şehir merkezi içerisinden geçen Yozgat- Sivas E-88 Karayolu 4 Yol köprülü kavşağın altlı üstlü yapım çalışmalarının aynı anda yapılmasına vatandaş tepki gösterdi. Bu çalışmalara birde şehir merkezi içerisinde yapılan yol yapım çalışmaları da eklenince sürücüler isyan etme noktasına geldiklerini ifade ediyor.
Kadir Yılmaz isimli sürücü tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Yozgat’ımız maalesef sahipsiz, yapılan işlere özellikle yol yapımına ve yolların trafiğe kapatılmasına isyan etmemek elde değil. Evimize aracımıza gidebilmek için Yozgat’ı nohutlu tepesinden yada Fatih mahallesinden ara sokaklardan dolaşarak geçmek zorunda kalıyoruz. Böyle bir çalışma Türkiye’nin başka bir yerinde var mıdır meraj ediyorum. Köprülü kavşağa bakıyorsunuz çalışma yol çalışması körünün altında ve üstünde devam ediyor. Bari önce üst yolu yap sonra alt yolu yaparsın. İkisine aynı anda başlandığı için üstüde trafiğe kapatmışlar. Bunlara ilaveten belediyemiz de sağolsun saat kulesi etrafını kapatıyor vatandaş nereden gidecek. Trafik kitleniyor. Vatandaş ramazan dolayısıyla ister istemez daha da gergin olabiliyor Allah korusun ölümlü kavgalara bile sebep olabilirler. Tabi yöneticiler üstlerine alınmazlar, suçlu sürücüler ve vatandaşlar olur. Bu durumun biran önce çözüme kavuşturulması gerekir. Madem böyle bir çalışma yapıyorsunuz yaz dönemi ve 24 saat esasına göre çalışıp bitirilmesi gerekir.” Ömer Arslan’da aynı ifadeleri kullanarak, Yozgat’ta sahip çıkılmamasından yakındı. Arslan, “Ramazan ayındayız sabırlı olmamız gerekir fakat şehrimizde ki bu çalışmalar, kapatılan yollar insanı canından bezdiriyor. Yetkililer önlem almalı ve biran önce bu çalışmaları tamamlamaları gerekir. Karayolu çalışmasından dolayı trafik güçlükle ilerliyor. Özellikle mesai bitiminde trafik kilitleniyor, bağıran çağıran haddi hesabı yok. Çarşamba pazarında da çalışma var orada da yollar kapalı başka yerlerde de var. Yöneticiler şehri boşaltsın yolları yapsın sonra insanları tekrar şehre davet etsin. Böyle bir çalışma olmaz. Diğer şehriler de çalışmalar yapılıyor hangisinde insanlara böyle eziyetler veriliyor.”diye tepki gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.