""

Ankara’daki siyasiler Coşkun’un kızının düğününde buluştu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:41

Ankara’daki siyasiler Coşkun’un kızının düğününde buluştu

AK Parti Yozgat eski milletvekili Dr. Osman Coşkun’un kızı Zehra’nın düğün töreni Türk siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirdi.

Ankara’daki siyasiler Coşkun’un  kızının düğününde buluştu
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman ve Aslı Coşkun’un kızı Zehra Coşkun ile Halime ve Ekrem Şahin çiftinin oğlu Yunus Emre ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin nikah töreni Ankara AK Plaza Zarafet Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
Nikah töreni Beş Tepe Millet Camii İmamı Ahmet Aybar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Zehra ve Yunus Emre Şahin çiftinin alkışlar eşliğinde salona girdi.
Genç çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıyarken, nikah şahitliklerini Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yaptı. Duygu dolu anların yaşandığı nikah töreninin ardından genç çift tebrikleri kabul etti. Bizde Yeniufuk Gazetesi ailesi olarak, Coşkun ve Şahin ailelerini tebrik ediyor, genç çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.