""

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:48

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Yozgat’ta, 13 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile Vali Kemal Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç şehit anneleri ve aileleri ile bir araya geldi.

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2018 - 7:00

Şehit aileleri ile Kentpark’ta kahvaltıda bir araya gelen Vali Yurtnaç, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, anneliğin herhangi bir maddi değerinin olmadığını belirterek, “Annelik duygusu ne alınır nede satılır, annelik duygusu sadece hissedilir. Anneler evlatlarının derdi ile dertlerin, sevinci ile sevinir. Bu maksatla annelerin emeği ve hakkı ödenmez. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inandığımız bir varlıktır anne. Bu maksatla başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Ebediyete göçmüş annelere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
Şehit ailelerinin emrinde olduklarını belirten Vali Yurtnaç “Şehit ailelerimize vatanımız ve milletimiz adına minnettarız. Terörle mücadele son bir terörist dahi kalmayıncaya kadar sürecek. Sizler bize evlatlarınızın emanetisiniz. Bu emanete sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi. Bizim kapımızda gönlümüzde sizlere her zaman ardına kadar açık” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Vali Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç şehit aileleri ile oturarak uzun uzun sohbet etti.
Kahvaltı programının ardından Vali Kemal Yurtnaç ve hanımefendi, daha sonra Alparslan Türkeş Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek burada kalan yaşlıların Anneler Gününü kutladı.
Yaşlılarla sohbet eden Vali Yurtnaç daha sonra onlarla birlikte Bocce oynadı. Huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.