""

Anneleri için arı ve kelebek oldular « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:38

Anneleri için arı ve kelebek oldular

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Anasınıfı öğrencileri anneler günü programı düzenledi.

Anneleri için arı  ve kelebek oldular
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2018 - 7:00

Anaokulunun minik öğrencileri anneleri için gösteri yaptı. Erkek öğrencilerin arı, kız öğrencilerin ise kelebek olduğu gösteri büyük beğeni aldı.
Aileler bu anları ölümsüzleştirmek için birbirleri ile yarıştı.
Öğrenciler okulda hazırladıkları, kapı süsü, çerçeveli baskı, gül, buket ve tek kapı çerçeve resimleri annelerine hediye etti.
40 tane öğrencilerinin bulunduğunu kaydeden Banu Erdoğan, “Annelerimizi mutlu etmek ve çocuklarımızın yaptığı faaliyetleri göstermek için böyle bir program düzenledik. Öğrencilerimiz erik dalı oynayacaklar. Arı ve kelebek olacaklar. Kızlarımız kelebek, erkeklerimiz arı olacak. Ateş böceği rondumuz var onu oynayacaklar. Pinokyo oyunumuz var onu oynayacaklar” diye konuştu.
Melike Bal, “İçerisinde çocukların anneleri için yapmış olduğu faaliyetler var. Bizim de velilerimiz için yapmış olduğumuz bazı hediyeler var. Kapı süsü, çerçeveli baskı, gül, buket ve tek kapı çerçeve resimleri var. Bunları annelere hediye edeceğiz. Çocukların adına bu hediyeleri biz hazırladık” dedi.
Okul Müdürü Şeref Kayaalp da, programı hazırlayan öğretmenlere ve bu heyecana ortak olan velilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.