""

ARSLAN: DÜNYA KATİL İSRAİL’İ DURDURMALI « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:32

ARSLAN: DÜNYA KATİL İSRAİL’İ DURDURMALI

ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’ni Tel Aviv’den Kudüs’e taşımasını protesto eden sivil Filistinlilere karşı kanlı bir katliam yürüten İsrail, tüm dünyayı büyük bir felakete sürüklemektedir.

ARSLAN: DÜNYA KATİL İSRAİL’İ  DURDURMALI
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 7:00

Evrensel bir hak olan protesto hakkını, silaha başvurmadan yürüten mazlum ve masum Filistinlilerin üzerine, İsrail ordusunun profesyonel katilleri tarafından, gerçek mermilerle ve hedef gözetilerek ateş edilmesi sonucu en az 62 sivilin katledilmesi ve 2770’ten fazla sivilin de yaralanması, yeryüzündeki tüm vicdanları kanatmıştır.
Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve diğer uluslararası kuruluşların, yaşanan soykırım karşısında sergilediği utangaç kınama tavırları, sözkonusu kuruluşların içi boş birer yapıya dönüştüğünü bir kez daha ortaya koymuştur.
İslam ülkelerinin birçoğundan gelen mahcup kınama mesajları ise, Müslüman dünyanın içinde bulunduğu içler acısı durumu gözler önüne sererken, Türkiye’nin katliama karşı yiğitçe yükselttiği ses, insanlığın vicdanına tercüman olmuştur.
Dünyanın, İsrail gibi katil ve terörist bir devlet ile ona arka çıkan ABD yönetimini taşıyacak hali kalmamıştır.Uluslararası toplum artık bir yolunu bularak, katil ve zalim İsrail’i durdurmalı; zulmün baş destekçisi olan ABD yönetimine de haddini bildirmelidir. Aksi halde dünya, çok daha büyük belalarla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.