""

Arslan: Yiğit düştüğü yerden kalkar « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 17:33

Arslan: Yiğit düştüğü yerden kalkar

Yozgatspor 1959 FK kulüp Başkanı Kazım Arslan katıldığı bir haber programında üçüncü ligden Bölgesel Amatör Lige düşen Yozgatspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Arslan: Yiğit düştüğü yerden kalkar
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2021 - 16:19

Başkan Arslan yaptığı açıklamada “ Yozgatspor yaklaşık 6 yıl önce amatör kümeye düşmüştü o dönemde geçmişin külfetlerinden kurtarabilmek için biz yeni bir Yozgatspor kurduk 6 yıl önce o zaman belediye başkanlığı görevi üzerimdeydi ve 4 yıllık bir çalışmanın ve gayret sonucunda Yozgatspor’u 2 yıl önce 3. Lige profesyonel lige ama maalesef 3. Ligde işler istediğimiz gibi gitmedi çok arzu etmemize rağmen başarılı olmayı daha üst liglere taşımak için uğraşmamıza rağmen maalesef başarılı olamadık ve bu sene tekrar Yozgatspor Bölgesel Amatör Lige düştü. Bu netice en çok beni üzdü ama netice itibariyle futbol takımlarının başına bu tür olaylar gelebiliyor yapacak bir şey yok şu saatten sonra Yozgatspor’u tekrar profesyonel liglerde yer alabilmesi için tekrar yeni şampiyonluklar kazanabilmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız ama öncelikli olarak da geçmişe dönük olarak bütün külfetleri temizleyerek Yozgatspor’u yeni sezona hazır hale getireceğiz bu noktada mutlaka yeni bir yapılanma gerekecek bir kongre yapmayı düşünüyoruz ve bu kongrede de daha bir geniş kitlelere kucaklaşabilecek şekilde daha başka insanların bu işe katılımını sağlayacak şekilde bir yapılanma içerisine gideceğiz ve inşallah kısa süre içerisinde Yozgatspor’u kendisine yakışmayan bu yerden tekrar profesyonel liglere taşımanın yoluna bakacağız. Bütün Yozgatlıların Yozgatspor’un başarısızlığı üzmüştür ama gecesini gündüzüne katan birisi olarak hem maddi hem manevi olarak yıpranan birisi olarak bu durum en çok beni üzdü. Yiğit düştüğü yerden kalkar yaşayacakmışız bunları görecekmişiz yapacak bir şey yok inşallah kısa süre içerisinde toparlayacağız. Belirsizlik ortamı da var bir çok ülkeler Covid salgını sebebi ile ligleri düşmeyi kaldırıyorlar iki sene boyunca üç sene boyunca beş sene boyunca Türkiye’de böyle bir karar alınacak mı bilmiyoruz şuanda bir belirsizlik var federasyon ligleri tescil ettikten sonra ve hangi statü ile nerde oynayacağımız belli olduktan sonra daha geniş bir yapılanmanın daha farklı bir yönetimlerin oluşması için gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.
(Alpaslan Demir)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19