""

Aydıncık Kaymakamlığından şehit aileleri ve gazilere iftar « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:36

Aydıncık Kaymakamlığından şehit aileleri ve gazilere iftar

Aydıncık Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra ihtiyaç sahibi aileler ve engelli vatandaşlara yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Aydıncık Kaymakamlığından  şehit aileleri ve gazilere iftar
Son Güncelleme :

07 Haziran 2018 - 7:00

Aydıncık Düğün Salonunda verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol, Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Sayın Osman Uslu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Kaymakam Akyol, iftar öncesi ailelerle sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi.
Akyol, “Öncelikle ramazan ayının rahmeti, bereketi, feyzi ailelerimizin yakınlarımızın üzerinize olsun. Ramazan ayı rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve bütün güzellikleri bünyesinde bulunduran bir rahmet ayı. Sadece bizim tanımladığımız şekilde ramazan ayını idrak etmek yeterli olmuyor. Bu ayı en iyi değerlendirmenin yolu siz kıymetli Şehit Ailelerimiz, Gezilerimiz, Yardıma Muhtaç yoksul Ailelerimiz ve Engellilerimiz ile Ramazan ayına en çok yakışan sizlerle şerefle payidar olmak bizim için ayrı bir mutluluk verici duygudur. Ramazanı bugün sizlerle daha anlamlı hale getirdik yüce dinimiz İslam ve atalarımızdan geleneklerimizden gelen bir organizasyonu birlikte gerçekleştirmiş olduk, sizlerle hanelerimizde köylerimizde nerede ikamet ediyorsanız orada dertlerinize derman olmak için elimizden geldiğince yanlarınızda olmaya çalışıyoruz. Kaymakamlık olarak mevcut hizmet kalitesini bir üst seviyeye ulaştıra bilmek için hep gayretler içerisinde olduk. S.Y.D.V’ mızı ve diğer kurumlarımızı siz değerli misafirlerimizin emrine amade yaptık. Özellikle vakfımızın hizmetlerini kendi görev tanımının da dışına taşıyarak daha incelikli ve daha özel hale getirdik. Hatta Yozgat genelinde bu konuyu en iyi icra eden İlçelerden birisi haline gedik. Kaymakamlık olarak dün nasıl yanınızdaysak yarında katlanarak hep yanınızda olacağız.”diye konuştu.
Konuşma sonrası, protokol üyeleri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.