""

Bakan Fakıbaba: Üreticinin zarar etmesini istemiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:18

Bakan Fakıbaba: Üreticinin zarar etmesini istemiyoruz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ramazan ayı öncesi gıda fiyatlarını değerlendirdi. Üreticilerin zarar etmesini istemediklerini kaydeden Fakıbaba, “Asıl hedefimiz tüketicilere uygun fiyatlara et vermek istiyoruz” dedi.

Bakan Fakıbaba: Üreticinin  zarar etmesini istemiyoruz
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2018 - 7:00

Fakıbaba, ucuz fiyatlı et uygulamasının Ramazan ayı boyunca da devam edeceğini söyledi. Fakıbaba, Ramazan ayında iki bin markette daha ucuz fiyatlı et uygulaması başlatacaklarını vurguladı.
ÜRETİCİNİN ZARAR ETMESİNİ
İSTEMİYORUZ
Uygun fiyatlı et uygulamasının başarıyla devam ettiğini belirten Fakıbaba, “Son zamanlarda yem fiyatların artması ve kurlardaki artış et fiyatlarında biraz artışa neden olmuştur. Ancak biz de tedbirlerimizi alıyoruz. Biz üreticilerimizin zarar etmesini istemiyoruz ancak asıl hedefimiz tüketicilere uygun fiyatlara et vermek istiyoruz. Bu hafta karkas et fiyatları 28 liradan seyrediyor” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.