""

Baro’dan çocuklara özel 23 Nisan etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:42

Baro’dan çocuklara özel 23 Nisan etkinliği

Yozgat Barosu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, çocuklar, sinema ve waffle etkinliği ile gönüllerince eğlendi.

Baro’dan çocuklara özel 23 Nisan etkinliği
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

Yozgat Baro Başkanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, 23 Nisan çocuk bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik farklı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Baro Başkanı Şimşek, “Baromuzca, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Çocuk Evlerindeki çocuklarımızla birlikte, önce sinema akabinde waffle keyfini birlikte yaşadık. Bu güzel gün için, öncelikle çocuklarımıza, İl Müdürümüz Abdullah Neşeli, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Cemil Erkan , katılım sağlayan Baromuz Yönetim Kurulu üyeleri Av. Salih Büyüksoy, Av Emin Dalkılıç, Av Esra Şahiner , Baro çalışanı kardeşlerimiz Murat Tekgül, Yusuf İbiş ve Gül Erkılıç ile Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan Bey ile Belediye kültür Müdürümüz Fadime Solmaz ve belediye çalışanlarımıza, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı bir nebze de olsa sevindirebildiysek ne mutlu bizlere.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.