""

Başkan Açıkel: Belediye olarak sosyal projelere büyük önem veriyoruz « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:15

Başkan Açıkel: Belediye olarak sosyal projelere büyük önem veriyoruz

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, belediye olarak sosyal projelere büyük önem verdiklerini belirterek, sosyal yaşamın her anında insanların yanında olmayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Açıkel: Belediye olarak sosyal  projelere büyük önem veriyoruz
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2018 - 7:00

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ünlü haber spikerlerini ve program sunucularını ağırlayan Başkan Açıkel, kadına yönelik “sesim olur musun, kadın istihdamı ve kadına şiddet” söyleşi programı ile farklı bir etkinliğe daha imza attı.
İlçede toplumun her kesimine yönelik farklı programlar düzenleyen ve bu konuda farkındalık oluşturmayı başaran Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yapılan sosyal etkinliklerle de ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.
İlçede vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenebilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri alanların oluşmasına büyük önem veren Başkan Açıkel, “Belediye olarak sosyal alanların oluşmasına gücümüz nispetinde ve imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda insanlarımızın aileleri ile birlikte dinlenebilecekleri hoş vakit geçirebilecekleri aile parkları, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bulunduğu parklar oluşturuyoruz. Yine ülkemizdeki çeşitli hafta ve etkinliklerde engelliler haftası, öğretmenler günü, polis haftası ve diğer hafta ve etkinliklerde farklı etnik gruplara dolsa dahi biz bu farklılıkların zenginliğimiz olduğunu biliyoruz. Acı ve mutlu günlerinde görüşleri ne olursa olsun yanlarında oluyoruz. Bu konuda farklılıklarımız bizi ayrıştıran değil beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşanıldığını kanıtlamak istiyoruz.”diye konuştu.
PARKIMIZIN
KAMELYALARINI
MASALARINI KENDİ ATÖLYEMİZDE
ÜRETİYORUZ
İlçeye yapılan parkların kamelyalarını, masalarını belediyenin kendi atölyesinde yaptıklarını vurgulayan Başkan Açıkel, “ Belediye Makine İkmal Parkında kurduğumuz atölyede parklarımıza kurulacak kamelya, masa ve oturakları kendi personelimiz üretimini yaparak belediyemize büyük avantaj sağlıyoruz. Normal fiyatı yaklaşık 4 -5 Bin TL’ye mal olan bu üretimi kendi personelimizle bize sadece yaklaşık Bin liraya mal oluyor. Böylece belediyemize ekonomik anlamda da katkı sağlamış oluyoruz.
İLÇEMİZDE BUGÜNE KADAR HEP İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlçenin tanıtımına büyük önem verdiklerini vurgulayan Açıkel, “ ilçemizde bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştirdik. İlçemizin turizm sektöründeki paydan yeteri kadar alabilmesi çok önemlidir. Roma Hamamı eşi ve benzerine nadir rastlanır önemli bir değerdir. Sarıkaya ismi ile özdeşleşen Tarihi Roma Hamamının tanıtımı için ciddi çalışmalarımız oldu ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Yine ilçemiz için hayati önem taşıyan doğalgaz bu yıl başında ilçemizde kullanılmaya başlandı. Bugüne kadar belediyemiz halkımızın öncelikleri doğrultusunda çok büyük hizmetleri, projeleri hayata geçirdi. Fakat Şubat ayı açılışını gerçekleştirdiğimiz doğalgazın ilçemizde yanmaya başlaması en büyük hizmet olarak şimdiye kadar yaptığımız bütün çalışmaları bizlere unutturdu. İnşallah bundan sonra da Sarıkaya’mızda hep ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte vatandaşlarımızla yaşayacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.