""

Başkan Ağaoğlu’ndan TÜGVA’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:50

Başkan Ağaoğlu’ndan TÜGVA’ya ziyaret

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Yerköy İlçe Temsilciliği yaz okulunu ziyaret etti.

Başkan Ağaoğlu’ndan TÜGVA’ya ziyaret
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2018 - 7:00

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Yerköy İlçe Temsilciliği yaz okulunu ziyaret etti.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Yerköy İlçe Temsilciliği yaz okulunu ederek, kurs hakkında detaylı bilgi aldı.
Ziyarette Başkan Ağaoğlu’na bilgi veren TÜGVA Yerköy İlçe Temsilcisi Hacı Dereli; Türkiye Gençlik Vakfı Yerköy İlçe Temsilciliği Olarak Yaz Okulumuz Başlamıştır. Gençliğin ahlaklı, adaletli, teknolojiyle barışık, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesi için kurulan vakfımıza göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Başkan Mehmet Ağaoğlu TÜGVA öğrencilerine yaptığı konuşmada şunları kaydetti. “Öğretmenlerinize merak ettiğiniz her şeyi sorun ve öğrenin. Meraklı olun çünkü şuan öğrenme yaşındasınız. Yarının büyükleri ve sorumlu kişileri sizler olacaksınız. Daha iyi bir dünya için sevgiyi, saygıyı ve merhameti yeryüzüne yaymanız gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.