""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Başkan Arslan tesisleri yerinde inceledi « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 01:39

Başkan Arslan tesisleri yerinde inceledi

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgat Park ve Belediye Kreşi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler, Yozgat’ın kentsel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan tesislerin durumu hakkında bilgi almak ve vatandaşların memnuniyetini gözlemlemek amacıyla gerçekleştirildi.

Başkan Arslan tesisleri yerinde inceledi
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:22

Belediye Başkanı Arslan,Yozgat Park’ın şehrin yeşil alan ihtiyacını karşılamada önemli bir rol oynadığını belirterek, parktaki düzenlemeler ve bakım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği ve aileleriyle bir araya gelebilecekleri bu mekânın şehre değer kattığını vurguladı. Ardından Belediye Kreşi’ni ziyaret eden Arslan, çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmeleri için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kreşin fiziki koşulları ve eğitim olanakları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Kazım Arslan, çocukların ve ebeveynlerin memnuniyetini gözlemledi. Arslan, tesislerde görevli personelle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu ve teşekkürlerini iletti. Yozgat’ın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin sürdürülebilirliğini sağlamak adına bu tür ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.
Başkan Arslan, Yozgat halkının refahı ve mutluluğu için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ifade ederek, Yozgat Park ve Belediye Kreşi gibi tesislerin şehrin sosyal dokusuna katkı sağlamaya devam edeceğini vurguladı./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.