""

Başkan Arslan: Vatandaşlarımız tamamlanan hizmetlerimizden memnun « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 13:37

Başkan Arslan: Vatandaşlarımız tamamlanan hizmetlerimizden memnun

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri ilk günden bu yana önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve yapımı devam eden önemli projelerin olduğunu belirterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Arslan: Vatandaşlarımız  tamamlanan hizmetlerimizden memnun
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri ilk günden bu yana önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve yapımı devam eden önemli projelerin olduğunu belirterek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
VATANDAŞLARIMIZ TAMAMLANAN HİZMETLERİMİZ İÇİN BİZLERE TEŞEKKÜR EDİYOR
Vatandaşların tamamlanan hizmetlerden memnun kaldığını ve kendilerine teşekkür ettiklerini söyleyen Başkan Arslan, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için son derece önem arz ediyor. Bir çalışmaya başlanınca ve bitirilme süresinde ister istemez sıkıntılarda yaşanıyor. Vatandaşlarımız haklı olarak zaman zaman serzenişlerde bulanabiliyorlar. Fakat o çalışmaların bitirilip vatandaşımızın ve o mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulması ile her şey bir anda unutulup vatandaşımız teşekkür için bizleri arıyor yada makamımıza bizzat gelerek hizmetlerden duyduğumu memnuniyeti dile getiriyor, buda bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun ediyor.”dedi.
YAPTIĞIMIZ
HİZMETLERİ
HALKIMIZ TAKDİR EDİYOR
Belediye olarak yapılan çalışmalarla halkın takdirini kazandıklarını vurgulayan Başkan Arslan, “Yozgat’ımız gelişmekte olan iller sırlamasında ilk sıralarda yer alıyor. Bizlerde 4 yıllık başkanlık dönemimizde önemli hizmetlerde bulunduk. Şehrimize nefes aldıracak büyük projeleri hayata geçirdik. Seçim beyannamesinde ne söz vermişsek hepsini tamamladık. Daha fazla projeleri hayata geçirdik. Devam eden yatırımlarımızdan otopark ve hal binasını bu yıl bitireceğiz. Odun Pazarı projesinin de temelini atacağız. Eski İŞGEM bölgesinde yeni bir yaşam alanı oluşturduk. Park, yeni iş merkezi yaptık. Burayı canlandırmak için nikah salonumuzu buraya taşıyacağız. Yakında açılışını gerçekleştireceğimiz bu yeri cazibe merkezi haline getireceğiz. Yozgat’ın batıya yönlendiren imar planı hazırladık. Bu bölgede altyapıyı yapacağız. TOKİ ile yaptığımız çalışma sonucunda arıtma tesisin karşısına bin konut yapılacak. İnşallah haziran ayı gibi temeli atılacak.”diye konuştu.
GÖREVE GELDİĞİMİZDE BELEDİYEMİZİN 135 MİLYON LİRA BORCU VARDI
Başkanlık görevini devraldıklarında Yozgat Belediyesi’nin 135 milyon lira borcu olduğunu hatırlatan Başkan Arslan, bu borcun arkasına sığınmadıklarını ve hizmetleri aksatmadan yatırıma dönüştürdüklerini vurguladı.
Arslan, belediye olarak kamulaştırmalardan yani istimlak çalışmalarından kaynaklanan 20 milyon lira fark oluştuğunu belirterek, bunun sonucunda da Yozgat’a yeni mülkler kazandırdıklarını ifade etti. Bu yıl içerisinde TOKİ aracılığıyla Yozgat’ın Ankara yönünde 700 dairelik toplu konut yapılacağını vurgulayan Başkan Arslan, Bu konutlarla Yozgat’ın şehirleşme adına batıya doğru biraz daha gelişeceğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.