""

Başkan Bozkurt: İlçemizi örnek bir şehir haline getireceğiz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:35

Başkan Bozkurt: İlçemizi örnek bir şehir haline getireceğiz

Yozgat’ın Çekerek İlçesi Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Çekerek’i yaşanılır örnek bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Başkan Bozkurt: İlçemizi örnek bir şehir haline getireceğiz
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

Başkan Bozkurt, ilçede Adnan Darandeli Caddesinde yol ve kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Bozkurt, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldikleri İlk günden bu yana ilçenin alt yapı sorunlarını bitirerek üst yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti. Bozkurt, “Çekerek halkımız her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Vatandaşımızın sosyal anlamda her şeyiyle örnek teşkil edecek huzur duyacakları bir şehri onlara sunmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Başkanlık görevini devraldığımız ilk günden beri aynı heyecanla ekibimizle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Vatandaşımızın ailesi ile gidecekleri hoşça vakit geçirebilecekleri mekanları onların hizmetine sunduk. Pek çok mahallemizde yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamladık ve devam eden çalışmalarımız var. Şuan Adnan Darandeki Caddesinde renkli beton parke taşı ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki çalışmalarımızı da çok hızlı bir şekilde tamamlayıp mümkün olan en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.