""

Başkan Daştan, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:52

Başkan Daştan, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan 3 dönemdir yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ederek, AK Parti Yozgat Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Başkan Daştan, milletvekilliği  aday adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

27 Nisan 2018 - 7:00

İlçede üç dönemdir Başkanlık görevini başarıyla sürdüren Daşatn, “Bu ülkenin yetiştirdiği insanın aday olduğu yerde benim aday olmam siyaseten olmaz. Çünkü devlet adamı kolay yetişmez. İstişarelerimi yaptım. Bir hayırlı yola çıkmak için bu gün istifaların son günü. Oy bir vebal, bu vebalin altından kalkmak kolay değil. Gece demeden, gündüz demeden çalışmaya gayret ettim. Sizlere layık olduysam ne mutlu bana. Yaptığımız hizmetleri saatlerce anlatsak bitmez. Gerek belediye gerekse hükümet olarak yaptığımız hizmetleri anlatmaya günler yetmez. En borçlu belediyeye be teslim aldım. Ama bu gün borçsuz bir belediyeyiz. Size hiçbir şeyi vaat etmedim, bu ilçeyi ekibimle beraber şantiyeye çevireceğiz dedim. Hala şantiyeler hızlı bir şekilde devam ediyor.”dedi.
BELEDİYENİN
5 TRİLYON BORCU, 7 TRİLYON İSE
ALACAĞI VAR
“Belediyenin 5 trilyon borcu, 7 trilyon ise alacağı var. Türkiye’de söylüyorum, böyle bir belediye ne Türkiye’de vardır ne de bir başka yerde olması mümkün değildir.” diyen Daştan, “14 yılım bitti. Görevimi sürdürüyordum. Ama yine Cenab-ı Allah ilçeme, ilime, ülkeme hizmet etmek için bir hayırlı yola çıkmaya karar verdik. Bu ülkenin yetiştirdiği insanın aday olduğu yerde benim aday olmam siyaseten olmaz. Çünkü devlet adamı kolay yetişmez. İstişarelerimi yaptım. Bir hayırlı yola çıkmak için bu gün istifaların son günü.İyi yaptım, kötü yaptım, bilerek hiç kimseyi kırmadım. Hatalarım olmuş olabilir. Kırmamaya gayret ettim, ben her şeyden önce sizin evladınızım, Akdağmadeni’nin evladıyım. Ömrüm boyunca bu ülke için hizmet yaptım. Siyaseti de ticareti de kendi ilçemde yaşadım. Bu gün bu hayırlı yola çıkmak için kanunların getirdiği bu gün de son gün olduğu için istifa etmem gerekiyordu. Bütün arkadaşlarımdan, bütün hemşerilerime bilerek hata yapmadım. Hepinizden helallik istiyorum. Benden tarafa size her yaptığım şey helali hoş olsun. Bu düşüncelerle istifamı açıklıyor, sizleri Allah’a emanet ediyor, bütün dualarınızı bekliyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.