Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Ekinci: Başkanlığı, makam değil hizmetkarlık olarak görüyoruz

Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, başkanlığı makam değil hizmetkarlık olarak gördüklerini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı M

Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, başkanlığı makam değil hizmetkarlık olarak gördüklerini söyledi.
Sorgun Belediyesi’nin korona salgını ile mücadelesinin aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Ekinci, bunun yanı sıra hizmetlerinde aksatılmadan sürdürüldüğünü vurguladı.
Başkan Ekinci, “Başkanlık görevini devraldığımız günden bugüne bir yılı geride bıraktık. Bu bir yıllık süreç içerisinde önemli projeleri hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızı, planlamalarımızı yaparken hiçbir yerden tek 1 lira dahi belediyemizi borçlandırmadık. Tamamen belediyemizin kendi imkanları ile bu projeleri gerçekleştirdik. Biz yatırıma, hizmete dönük projelerle uğraşırken bir de ülkemizde korona salgını musallat oldu. Fakat biz hizmetlerimizde herhangi bir aksama meydana gelmemesi için bütün gerekli önlemlerimizi almış bulunuyoruz. Korona salgınına karşı aldığımız bütün tedbirleri ivedilikle hayata geçirdik. Bir yandan esnaflarımıza, bir yandan da hemşehrilerimize maske ve kendi ürettiğimiz kolonyaları dağıtmaya çalışıyoruz. Yetişemediğimiz, ulaşamadığımız talepler olabiliyor. Bizden talebi olup karşılayamadığımız herkesin affına sığınıyoruz. Zira başkanlığı makam değil, milletine hizmetkarlık olarak görüyoruz.”ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç