""

Başkan Erdal: İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:53

Başkan Erdal: İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ilçelerinin ekonomik ve sosyal yönden büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini söyledi.

Başkan Erdal: İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2018 - 7:00

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ilçelerinin ekonomik ve sosyal yönden büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Hamdi Erdal, yaptığı açıklamada, ilçede sosyal, sportif ve kültürel alanlarda hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirterek, bu dönemde ilçede dev yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini ifade etti.
Hayata geçirilen projelerle ilçenin gelişiminin hızlandığını kaydeden Erdal, “Kentleşme ve kentlileşme hamlesi ile devam eden Hayvan pazarı üzerinin Güneş Enerji panelleriyle kaplanması, kongre Merkezi ve Yüzme havuzu projelerine hız kesmeden devam ediyoruz. 2014 yılı Mart ayında aldığımız hizmet bayrağını en yükseğe çıkarma adına canla başla çalışıyoruz. İlçemizin eksikliklerini, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirme adına yeni yeni hizmet alanları oluşturarak, dev projelerin adımlarını atıyoruz.
Bir günü ikiyle çarptığımız bu hizmet seferberliğinde Boğazlıyan’ın geleceğini inşa ediyor, ilçemizin sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif alanda büyümesini sağlıyoruz. Boğazlıyan için sözünde durduğumuz dev projelerimizde olduğu gibi bu büyük eserlere de mührümüzü vuracağız. Ekibimizle birlikte tüm detayları hesap ederek çalışıyoruz. Şimdiden Boğazlıyan’a hayırlı ve uğurlu olsun”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.