""

Başkan Köse: Hemşerimizin Başkan Yardımcısı olması bizleri gururlandırdı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:55

Başkan Köse: Hemşerimizin Başkan Yardımcısı olması bizleri gururlandırdı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ülkede yeni yönetim sisteminin belirlendiğini ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Yardımcısının Yozgatlı hemşerimiz Sayın Fuat Okay’ın olması bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı.”dedi.

Başkan Köse: Hemşerimizin Başkan  Yardımcısı olması bizleri gururlandırdı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ülkede yeni yönetim sisteminin belirlendiğini ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Yardımcısının Yozgatlı hemşerimiz Sayın Fuat Okay’ın olması bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı.”dedi.
İl Başkanı Celal Köse, gazetemize yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinde Yozgat’a her zaman ayrı bir önem verildiğini vurgulayarak, bunu da bugüne kadar devletin en üst kademesinde görev alan Yozgatlı siyasi ve bürokratlardan anlaşıldığını söyledi.
Başkan Köse, “Öncelikle başta Yeni Türkiye’mizin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız hemşehrimiz Sayın Fuat Oktay’a ve Bakanlarımıza yeni kabineye hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim muvaffak eylesin. Ülkemiz 24 Haziran seçimlerinde büyük bir sınav verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkemizin ve Yozgat’ımızın gelişmesi için yeni yönetim sistemine geçilmesine onay verdi. Artık, yatırımlar ve hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için atılacak adımlar çeşitli bürokratik engellemelere takılmayacak. Yeni sistemle bütün bürokratik engeller tarih olacak. daha hızlı kararlar alınacak ve hızlı bir şekilde uygulamaya konulacak.”dedi.
SON BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARIMIZ İLK BAŞKAN YARDIMCISI
Yozgatlı eski Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay’ın son Başbakanlık Müsteşarı ve ilk Başkan Yardımcısı olmasına kendilerinin olduğu gibi bütün Yozgatlıları sevindirdiğini vurgulayan Köse, “Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yardımcısı yani devletimizin ikinci adamının Yozgatlı olması bizler kadar bütün hemşerilerimizi sevindirdi. Partimiz kurulduğu günden bu yana Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat’ımıza her zaman ayrı bir önem veriyor. Bunu da en yakınındaki çalışma arkadaşının Yozgatlı olmasından anlayabiliriz. Sayın Başkan Yardımcımız Fuat Oktay, daha önceki görevlerindeki üstün başarılarından dolayı Sayın Başkanımızın takdirini toplayarak bu çok önemli göreve layık görülmüştür. İnşallah geçmişteki başarılarına burada da yenilerini ekleyerek devam edecektir. Bizlerde bu kapsamda başta Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm çalışma ekibine destek olmak için AK Parti Teşkilatları olarak çok çalışmamız gerektiği bilinci ile gayret edeceğiz. Amacımız Yozgat’ımıza ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet ederek şehrimizin gelişmesi için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.