""

Başkan Şerefli ve ekibinden Bozdağ ve Başer’e hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:08

Başkan Şerefli ve ekibinden Bozdağ ve Başer’e hayırlı olsun ziyareti

Eğitim Bir Sen Yozgat ve Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve Milletvekili Yusuf Başer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Şerefli ve ekibinden Bozdağ  ve Başer’e hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2018 - 7:00

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve Milletvekili Yusuf Başer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Şerefli, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Yozgat Milletvekilleri, son Başbakan Yardımcısı ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ,Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer ve MHP Milletvekili Ethem Sedef ile CHP Milletvekili Ali Keven’e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştireceklerini de belirtti.
Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Şerefli, Yozgatlı siyasi ve bürokratların yıllardan beri devletin önemli kademelerinde görev alması, Yozgat adına gurur verici olduğunu söyledi.
Şerefli, “İlimiz nüfusuna oranla teröre en fazla şehit veren iller sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor. Yozgatlı vatanına, milletine ve devletine bağlı insanlarımızın yoğunlukta olduğu bir şehirdir. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin olduğu gece de Cumhurbaşkanımızın “meydanlara inin” çağrısının da en fazla karşılık bulduğu şehir Yozgat’ımızdır. Bu anlamda “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır “ sözüne de en uygun şehirlerimizdendir. Bu yüzden yıllardır devletimizin üst kademesinde Yozgatlıların görev alması da oldukça doğaldır.” dedi.
Mermur Sen olarak her zaman istikrardan yana olduklarını vurgulayan Şerefli, “İlimizin ve ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için her zaman istikrardan yana demokrasiden yana olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımızın Yardımcısı Hemşerimiz Fuat Oktay Bey olmak üzere Anayasa Komisyonu Başkanı Başkanı Sayın Bekir Bozdağ ve değerli milletvekillerimize bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.