""

Başkan Yılmaz: Sürekli sahada vatandaşlarımızın yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 17:29

Başkan Yılmaz: Sürekli sahada vatandaşlarımızın yanındayız

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, Yozgat’ta teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı günden bu yana sürekli sahada vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz: Sürekli sahada vatandaşlarımızın yanındayız
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 17:11

Başkan Yılmaz, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve bazı yönetim kurulu üyeleri birlikte ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor. Sorgun’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Yılmaz, “Halkımızla, esnafımızla sürekli bir aradayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz. DEVA Partisi olarak iktidara geldiğimizde yapacağımız projeler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. DEVA Partisi kurulduğu günden bu yana her geçen gün oy oranını yükselterek yoluna devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Buda bizim çalışma azmimizi artırıyor.” dedi.
Ülkenin ekonomik durumunun her geçen gün daha da kötüye gittiğini ve vatandaşın alım gücünün tamamen yok olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Çözüm DEVA Partisi’ndedir. Vatandaşımız, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ekonomideki başarısını yakından bilmekte ve tecrübesine güvenmektedir. Akaryakıta hemen, hemen iki güne bir zam geliyor. Çiftçimiz ekim yaklaşıyor hala gübresini alamadı. Çiftçimiz ofise buğdayın tonunu 7 Bin lira civarında satarken sertifikalı tohumluğun tonunu 14 bin liradan almaya çalışmaktadır. Yani neredeyse sattığı ürünün iki katı fiyatına tohum alıyor. Şartlar bu haldeyken çiftçimiz nasıl ekim yapacak ve nasıl kazanç sağlayacak. Esnafımız, memurumuz, asgari ücretli ve dar gelirli ailelerimiz yarınının dan endişe eder hale geldi. Önümüzdeki günlerde okullar açılacak. Vatandaşlarımız çocuklarına okul kıyafeti ve ayakkabısını alamıyor. Kış geliyor vatandaşımız odun ve kömür derdine düştü. Kömürün tonu 6 Bin lira olmuş, vatandaşımız şimdiden kışı nasıl geçireceğim diye kara kara düşünüyor. Bunun yanı sıra elektrik ve doğalgaza sürekli gelen zamlar faturaları ödenemez hale getirdi. Buna rağmen hükümet her şeyi tozpembe göstererek algı yaratmaya çalışıyor. Bu sıkıntılar inşallah ilk seçimde DEVA Partisi iktidarıyla çözüme kavuşacaktır. Bugün ülkemizin hali ortadadır. Ekonomist olmaya gerek yok. İlkokula giden bir çocuğu da sorsak ülkemizin ne durumda olduğunu tek tek sıralar. O yüzden çözüm belli, çözüm DEVA Partisi’dir.” şeklinde konuştu. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.