Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz’ın ilk icraatı deri koltuğu kaldırmak oldu

Pazar günü yapılan seçimde büyük bir oy farkı ile İYİ Parti’den Yerköy Belediye Başkanı seçilen Ferhat Yılmaz, dün mazbatasını alarak Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamış oldu.

Pazar günü yapılan seçimde büyük bir oy farkı ile İYİ

Pazar günü yapılan seçimde büyük bir oy farkı ile İYİ Parti’den Yerköy Belediye Başkanı seçilen Ferhat Yılmaz, dün mazbatasını alarak Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamış oldu.
Başkan Yılmaz’ın, belediyede ilk icraatı ise makamında bulunan deri koltuğu kaldırmak ve yerine koyduğu tahta sandalyeye oturmak oldu.
BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAM ODASININ KAPISI HERKESE AÇIKTIR
Vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşısında tebrikleri kabul eden Başkan Yılmaz, Başkanlık makamı kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Makam, mevki, değil, hizmet için burada olduklarını vurgulayan Yılmaz, “Bugün itibarıyla Yerköy Belediye Başkanlığı makam odasının kapıları herkese açıktır. Makam mevki sevdalısı değil, hizmet için buradayız. Şu bilinsin ki ilçe halkımızla aramda hiçbir engel olmayacak. 31 Mart yerelim seçimlerinde belediye başkanı seçilmem durumunda vaatlerimin arasında olan makam koltuğunu kaldırıp tahta sandalye üzerinde oturacağım diye söz verdim ve bugünde çok şükür bu sözümüzü yerine getirdik. Bunun yanı sıra vermiş olduğumuz vaatlerimizi bir bir yerine getireceğiz ve ilçemizi daha modern bir hale getireceğiz.”diye konuştu.

Reklamı Geç