""

Belediye Ramazan’a hazır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:43

Belediye Ramazan’a hazır

Yozgat Belediyesi Ramazan ayında 15 bin kişiye iftar yemeği verecek.

Belediye Ramazan’a hazır
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 7:00

Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan ayında bu yıl herhangi bir etkinlik düzenlemeyeceklerini söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Ramazan ayını iftar, sohbet ve mukabele programları eşliğinde geçireceklerini söyledi.
Yozgat’ta şehrin belirli noktalarında iftar sofraları kurulacağını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, anlaştıkları bir düğün salonunda ihtiyaç sahipleri için 300 kişilik iftar yemeği vereceklerini anlattı. Cumhuriyet Meydanı ve Meydan Yeri Caddesi ile birlikte 8 mahalle olmak üzere 10 adet iftar sofrasında 15 bin kişiyle iftar yapacaklarını da vurgulayan Başkan Arslan, iftar programları öncesinde ise Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından tasavvuf müziği konseri verileceğini dile getirdi. Arslan, 30 gün boyunca ise belirlenen 5 konakta kadınlar için sohbet ve mukabele programlarının düzenleneceğini de ifade etti.
Başkan Arslan, hem E-88 Karayolunda hem de şehir içerisinde yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle bu yıl Lise Caddesi’nin trafiğe kapatılmayacağını da sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.