""

Tam kapanma öncesi berberler mesaide « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 03:32

Tam kapanma öncesi berberler mesaide

Tam kapanma öncesi berberlerde sıra bulmak zor. 17 günlük kısıtlama öncesi bayram tıraşı ve bakımı erken başladı.

Tam kapanma öncesi berberler mesaide
Son Güncelleme :

28 Nisan 2021 - 13:46

Hafta içi başlayacak 17 günlük tam kapanma açıklamasının ardından Yozgat’ta bayan ve erkek kuaförlerinde yoğunluk oluşurken, kapanmaya kadar randevular doldu.
29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan 17 günlük tam kapanma detaylarının açıklanmasının hemen ardından çok sayıda işletme ve esnaf kapanma hazırlıklarına başladı. Yarın akşam saat 19.00’da başlayacak olan ve 17 gün aralıksız olarak sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Yozgat’ta kuaförlerin de yoğun mesaisi başladı. Tam kapanma öncesi büyük bir yoğunluk olduğunu belirten Yozgatlı kuaförler, son ana kadar işlerinin başında olacaklarını söyledi.
“MÜŞTERİLERİMİZ YOĞUNLUK OLUŞTURUYOR”
Yozgat’ta uzun yıllardır erkek kuaförü olarak çalışan Burak Fayda; pandemi nedeniyle kısıtlı müşteri aldıklarını belirterek, tam kapanma ile müşterilerinin yoğunluk oluşturduğunu söyledi. Fayda, “Tam kapanma açıklamasının ardından randevularımız dolmaya başladı. 17 gün evlerinde kalacak olan müşterilerimiz yoğunluk oluşturmaya başladı. Müşterilerimizin çoğunu yoğunluktan dolayı alamıyoruz. Ancak sabah 07.00 ile 18.00 saatleri arasında çalışabiliyoruz. Bayram öncesi gelen tam kapanma kararı ile birlikte müşterilerimiz bayram tıraşı olmak için yoğunluk oluşturdu. İnşallah herkese yetişebiliriz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.