""

Bilim Fuarları büyük ilgi görüyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:42

Bilim Fuarları büyük ilgi görüyor

TÜBİTAK Bilim Fuarları kapsamında, Yozgat Erdoğan Akdağ İlk ve Ortaokulu ile Uğur Bektaş Özel Eğitim İş Uygulama Okulu tarafından açılan bilim fuarı büyük ilgi gördü.

Bilim Fuarları büyük ilgi görüyor
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 7:00

Bilim Fuarının açılışına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Fatih Erdoğan, Işık Gün, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, AK Parti Milletvekili aday adayı Nurullah Nurdoğan, Okul müdürleri Mustafa Özyürek ve Selçuk Dağandemi, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, öğrencilerin kendilerini keşfetmeleri yetenekleri sergilemeleri açısından TUBİTAK Bilim fuarlarını önemsediklerini söyledi. Tekin “Gelişen dünya şartlarına ayak uyduran, çağın bilimsel, teknolojik ve inovatif gelişmelerini yakından izleyen gençlerin yetişmesi için gençlerin üretici yönlerini geliştiren bu gibi projeler çok önemlidir. Bu yönde çalışmaların eserlerin üretilmesi ve ortaya konması da ayrıca bir başarıdır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.”diye konuştu.
Erdoğan Akdağ İlk ve Ortaokul Müdürü Mustafa Özyürek ve Uğur Bektaş Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Selçuk Doğandemir, katılımcılara teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.