""

Boğazlıyan Koruma Kurulu belge töreni yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:42

Boğazlıyan Koruma Kurulu belge töreni yapıldı

Boğazlıyan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Başkanlığı 2018 yılı Haziran ayı toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Toplantı Salonunda yapıldı. Yapılan toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz’in davetlisi eski Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı şimdi ise Yargıtay Savcısı Doğan Kaya misafir olarak katıldı.

Boğazlıyan Koruma  Kurulu belge töreni yapıldı
Son Güncelleme :

22 Haziran 2018 - 7:00

Toplantıda gündem değerlendirildi ve yükümlülere yönelik eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin planlaması yapıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz yükümlülerin topluma kazandırılmasında, kanunlara ve toplumsal kurallara uyum sağlamalarında Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve yapılan eğitim ve iyileştirme çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi.
Yargıtay Savcısı Doğan Kaya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Koruma Kurulunun yapmış olduğu yardım, eğitim ve iyileştirme çalışmalarının etkili ve önemli faaliyetler olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalar ve faaliyetlerinden dolayı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkür etti.
Toplantı sonrası, Koruma Kurulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak 12 yükümlünün katılımıyla açılan Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Kursu sonunda belge alan yükümlülerin belgelerinin dağıtımı yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.