""

Boğazlıyan teşkilatı startı verdi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:52

Boğazlıyan teşkilatı startı verdi

AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, 24 Haziran’daki seçim çalışmalarına start vererek ilk SKM toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanları, ilçe yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti belde başkanının katıldığı toplantıda seçimin yol haritası belirlendi.

Boğazlıyan teşkilatı startı verdi
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 3 Kasım 2019’da yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin önümüzdeki 24 Haziran Pazar gününe alındığını açıklamasının hemen ardından AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına start vererek, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 61 gün sonra yapılması planlanan seçimlerin yol haritası belirlendi.
İLK SEÇİM
TOPLANTISI
BOĞAZLIYAN İLÇE TEŞKİLATI’NDAN GELDİ
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci başkanlığında parti binasında gerçekleştirilen AK Parti Boğazlıyan Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti belde başkanları, belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri katıldı.
Toplantı, seçim tarihinin açıklanmasının ardından Yozgat genelindeki ilk seçim koordinasyon toplantısı olarak da tarihe geçti.
İLÇE VE BELDELER SEÇİME HAZIR
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, erken seçim tarihinin açıklanmasının ardından düzenlenen SKM toplantısının detayları ve seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
61 gün sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin yol haritasını bu SKM toplantısında belirleyeceklerini belirten Başkan Düğenci, ilçe ve belde teşkilatı olarak seçime tam anlamıyla hazır olduklarını açıkladı.
SIKILMADIK EL
BIRAKMAYACAĞIZ
Seçim çalışmalarında sahada aktif olarak yer alacaklarını açıklayan Başkan Osman Düğenci,, “Seçim gününe kadar ziyaret etmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sahada ekibimizle birlikte aktif bir şekilde olacağız. Meydanları, sokakları büyük Türkiye sevdasına gönül vermiş kardeşlerimizle dolduracağız” dedi.
GENÇ SEÇMENLERE ULAŞILACAK
Başkan Düğenci, toplantıda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “Partili- partisiz ayrımı yapmadan bütün seçmenlerimize, bütün gençlerimize büyük Türkiye sevdamızı anlatacağız.
PARTİLİ-PARTİSİZ TÜM KADINLARA ULAŞILACAK
“Anadolu’nun tüm motiflerini temsil eden kadınlara ve annelerimize kadın kolları teşkilatımız ile yine partili- partisiz ayrımı yapmadan ulaşacağız. Bu seçimde kadınlara ve annelerimize büyük iş düşüyor. Onlar bizim için ayrı değer.
Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret etmesi ile Boğazlıyan ilçesi olarak üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Çok şükür teşkilatlarımız her daim seçime hazır olduğunu gösterdi, şimdide gösterecek. Meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememiz ile sahada bir bütün içinde çalışacağız. İki aylık süre içerisinde Boğazlıyan’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Biliyoruz ki iki ay sonra Allah’ın izni ile zafer AK Parti’nin olacaktır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.