""

Bozdağ: Cumhuriyet Halk Partisi FETÖ’nün sözcülüğünü yapıyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:44

Bozdağ: Cumhuriyet Halk Partisi FETÖ’nün sözcülüğünü yapıyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) FETÖ’nün sözcülüğünü yaptığını söyleyerek, “Cumhurbaşkanımızı, şahsımı ve diğer arkadaşlarımızı ölümle tehdit ediyorlar. FETÖ’nün ölümle tehdit ettiğini FETÖ’cü ilan ediyorlar” dedi.

Bozdağ: Cumhuriyet Halk Partisi  FETÖ’nün sözcülüğünü yapıyor
Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 7:00

Memleketi Yozgat’ta seçim çalışmalarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bozdağ, “Sayın İnce ve CHP’liler geçmişte FETÖ terör örgütünün devlete, millete ve dinimize ihanetinin bilinmediği dönemde 10 yıl önce söylenmiş sözleri bugünlerde gündeme getirerek ülkemizin, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükümetimizin, güvenlik güçlerimizin FETÖ terör örgütüyle yaptığı etkili ve kararlı mücadeleyi zaafa uğratmak, itibarsızlaştırmak isteyen bir yaklaşım içerisine girmiştir. Bunu da sürekli yapıyorlar. Buradan çok net söylüyorum. FETÖ/PDY terör örgütünü terör örgütü olarak kabul edip ilan eden ilk hükümet, ilk başbakan, ilk Cumhuriyet hükümeti AK Parti hükümetidir. İlk başbakan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. FETÖ/PDY terör örgütüyle aktif mücadeleye başlayan ilk Cumhuriyet hükümeti AK Parti hükümetidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. FETÖ/PDY terör örgütünü terör örgütü olarak kabul edip, ilan eden parlamentoda grubu bulunan ilk siyasi parti yine AK Parti’dir ve onunla siyaseten de mücadele kararı alan ve aktif bir mücadele yürüten de yine AK Parti’dir” dedi.
“CHP, FETÖ’nün sözcülüğünü yapmıştı”
FETÖ/PDY terör örgütünün ihaneti ortaya çıktıktan ve çıkma emareleri gözüktükten sonra FETÖ/PDY terör örgütünün savunuculuğunu üstelenen, sözcülüğünü yapan bir CHP ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Bozdağ, “Çok net somut şeyler söylüyorum. Bizi dinleyen aziz milletimiz bir tanesi yalan desin, yanlış desin. FETÖ/PDY ile mücadele için dershaneleri kapatma kararı aldık ve Meclise yasa getirdik. Bu yasaya parlamentoda, parlamento öncesi karşı çıkan CHP’dir. Söyledikleri sözlerin hepsi kayıttadır. FETÖ’nün en önemli eleman ve finans kaynağının kapatılmasını engellemek için Anayasa Mahkemesine götürüp iptalini isteyen yine CHP’dir. 17-25 Aralık yine FETÖ’nün emniyet ve yargı içerisindeki teröristlerinin başlattığı darbe teşebbüsünü en son noktasına kadar, en ince detayına kadar destekleyen yine CHP’dir. Kumpas kasetlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi CHP grubuna getirip orada Anayasa ve yasalara aykırı bir şekilde oradan istifade ederek alenen suç işleyen ve o kumpas kasetlerini Türkiye’ye canlı yayında izleten, FETÖ’nün Meclisteki adeta sözcüsü, sesi olan yine CHP’dir. FETÖ’nün yargıdaki hakimiyetine son vermek için HSYK kanununda değişiklik öngören paketi Meclise getirdiğimizde bu pakete direnen ve bu paket Meclisten geçmesin diye uğraş veren, sonra da Anayasa Mahkemesine götürüp iptalini isteyen yine CHP’dir. Yargıda, Yargıtay’da, Danıştay’da ve diğer alanlarda FETÖ’nün hakimiyetini kırmak ve onları etkisizleştirmek için getirdiğimiz kanunlardaki değişiklerin tamamına karşı çıkan ve bu değişiklikleri Anayasa Mahkemesine götürüp iptalini isteyen yine CHP’dir. FETÖ elebaşı, terörist başı Gülen Bank Asya’ya karşı bir operasyon yapılma ihtimali belirince Bank Asya’hın operasyona maruz kalmaması için örgüt üyelerine ‘Bank Asya’ya para yatırın’ çağrısında bulunduğunda Bank Asya’ya para yatıran CHP’liler, milletvekilleri var. Terör örgütünün terör faaliyetine destek veren yine CHP’lilerdir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.