""

Bozdağ, Yüzde 85 oranında oy istedi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:59

Bozdağ, Yüzde 85 oranında oy istedi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat’ın AK Parti’de başarı çıtasının çok yüksek olduğunu söyledi. Bozdağ, bu çıtanın 24 Haziran seçimlerinden sonra daha yükseleceğini belirterek, yüzde 85’lere çıkmasını istedi.

Bozdağ, Yüzde 85 oranında oy istedi
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2018 - 7:00

AK Parti İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım programı düzenlendi.
Yimpaş AVM’de düzenlenen toplantıya, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekili Adayları Yusuf Başer, Sibel Yıldırım, İskender Minar, İl Başkanı Celal Köse, Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek ve partililer katıldı.
Yozgat’ın bugüne kadar hep Ak Parti dediğini dile getiren Bekir Bozdağ, “Genel ve mahalli seçimler ile halk oylamasında hep destek verdiniz. Ankara’da hep göğsümüzü kabarttınız. Onurlu ve gururlu durduk. Sizlerin sayesinde. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
24 Haziran’da Erdoğan kaybetti diyenlere en güzel mesajı Yozgat’tan vereceklerini ifade eden Bekir Bozdağ, “Liste de olanlar da, olmayanlar da Yozgat sevdalısı. Siyaset ince ve uzun bir yoldur bugün olmadı yarın var. Bıkanlar, usananlar, sıkılanlar bu yola adım atmayacaklar. Aday olmayan arkadaşlarımız da aday olanlar kadar çalışacaklar. Her bir arkadaşım Yozgat’ın bütün köylerini, beldelerini, mahallerini, ilçeleri gezecekler. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklar” diye konuştu.
Geçmişte Yozgatlı bir kadın milletvekilinin olduğunu ama onun da Yozgatlı olmadığını hatırlatan Bekir Bozdağ, “Yozgat’ın tarihinde ilk defa Yozgatlı bir kadın AK Parti Listelerinde. Yozgat’ta bu seçim
Kadınların vaktidir. 24 Haziran’da kadınların desteği ile inşallah 4-0 yapacağız” ifadelerini kullandı.
‘İskender Minar gençlerin adayıdır’ diyen Bekir Bozdağ, “Yeni dönemde emin parlayan yıldızlardan biri olacaktır. Siz sandıkta onu boğmak isteyenlere, sandığın dibinde koymak isteyenlere izin vermeyin. Göreceksiniz bir daha ki dönemlerde bizim gür sesimiz olacaktır. Ben Yozgatlı kardeşlerimizin ‘tamam, İskender devam’ diyeceklerini umuyorum” dedi.
Geçen seçimde Bağımsız adaya oy veren Yozgatlılara seslenen Bekir Bozdağ, AK Partiye oy vermesini istedi.
Bozdağ, “Hizmet’in adresi için ter dökmenin adresi Ak Parti’dir. Bu sefer AK Parti demeye, AK Partiye sahip çıkmaya çağırıyorum” diye konuştu.
Yusuf Başer’in siyasette tecrübe sahibi olduğunu vurgulayan Bekir Bozdağ, “Nerede hangi iş biter bunları çok iyi bilen başarılı bir kardeşimiz. Yeni dönemde tecrübesi ile Ankara’da ve Yozgat’da ki bilgi birikimi ile büyük katkı sunmaya devam edecektir” dedi.
Yozgat’ın AK Parti’de başarı çıtasının çok yüksek olduğunu kaydeden Bekir Bozdağ, “En son halk oylamasında yüzde 75 evet oyu çıkardık. İnşallah 24 Haziran’da Yozgat’ta yeniden AK Parti diyecek, Yeniden Erdoğan diyecek ve sistemi yürürlüğe koyacaktır. Ben inanıyorum ki yüzde Yozgatlılar 24 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi yüzde 85’lere varan bir oranla oy vererek Cumhurbaşkanlığına gönderecektir” diye konuştu.
Bugüne kadar Yozgatlının başını öne eğdirecek bir işi olmadığını dile getiren AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Yusuf Başer, tek hedefinin Yozgat’ın hizmetkarı olmak olduğunu kaydetti.
Başer, “İnşallah bundan sonra da bu can bu bedene olduğu sürece kalbimde gönlümde Yozgat diyecek kalbim ve gönlüm AK Parti diyecek kalbim ve gönlüm Türkiye diyecek.24 haziran seçimini sıradan seçim olarak görmüyoruz. 24 haziran seçimleri aziz milletimizin varlık ve bekası için. bizim derdimiz Yozgat bizim derdimiz milli irade bizim derdimiz hukuk devleti bizim derdimiz özgürlüklerin sınırsız olarak kullanıldığı ama biz kimsenin ötekileştirilmediği bir Türkiye davasıdır. Seçim sandıkta kazanılır sandıkta kaybedilir.
AK Partiye gönül vermiş olan sandık müşavirinden sandık kuryesine kadar okul binası sorumlusundan mahalle temsilcisine kadar ilçe teşkilatımızla belde teşkilatımızla belediye meclis üyelerimizle beraber Yozgat’ın her bir hanesinin gönlüne gireceğiz AK Partinin yapmış olduğu hizmetleri ve eserler anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Milletvekili Adayı Sibel Yıldırım, “Biz, milletimizin derdini derdimiz bildiğimiz için, Türkiye’nin çocuklarının geleceğini garantimiz bildiğimiz için bu yollara revan olduk. İşte bu nedenle Yozgat’ımıza, milletimize hizmet etmek için aday oldum” dedi.
Yıldırım, “Yüce Allah’ın izni, teşkilat mensubu kardeşlerimin teveccühü değerli büyüklerim ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan takdiri ile Yozgat’ta ilk kez AK Parti’den Kadın Milletvekili adayı olarak karşınızda bulunmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. 24 Haziran seçimleri istiklal ve istikbal mücadelesidir. Onun içindir ki yolumuza 15 Temmuz ruhuyla yürüyeceğiz. Kadınlarımızla Nene Hatun, Şerife Bacı gibi, gençlerimizle kınalı Hasan gibi çalışacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı İskender Minar, “Biz Milletin partisiyiz. Bizim tarihimiz milletin tarihi, bizim geleceğimiz milletin geleceği. Önümüzde bir seçim var. Baktığımız zaman AK Parti dışında bir siyasi partinin bir proje sunduğunu göremiyoruz. Onlarda biliyor, siz de biliyorsunuz yaparsa AK Parti yapar” dedi.
‘Güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü Türkiye bilincini ortaya çıkarmamız lazım’ diyen İskender Minar, “Güçlü meclis olması için de Yozgat’tan 4-0 yapacağız” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Celal Köse, adaylık belirlenme sürecinde herkese eşit davrandıklarını söyledi.
Köse, “Yozgat AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar partimize olan desteğini aşkla, şevkle sürdürmüştür. Bundan önceki referandum da yüzde 74,27 ile zirveye ulaşmıştır. İnşallah bundan sonrada halkımızın aziz, pak oyları ile tekrar edecek ve 4 Milletvekilimizi de Meclis’e gönderecektir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.