""

Bozok Tıp Fakültesi Hastanesi yeni binasında hizmet verecek « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:01

Bozok Tıp Fakültesi Hastanesi yeni binasında hizmet verecek

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüs yerleşkesinde yapımı tamamlanan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve Araştırma Uygulama Hastanesi 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet veremeye başlayacak.

Bozok Tıp Fakültesi Hastanesi  yeni binasında hizmet verecek
Son Güncelleme :

05 Haziran 2018 - 7:00

Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi ve Öğretim Üyesi Dr. Mesut Sipahi, Yozgat merkezde hizmet veren Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin 11 Haziran Pazartesi gününden itibaren Erdoğan Akdağ Kampüsü yerleşkesinde inşa edilen yeni Tıp Fakültesi ve Morfoloji binasında hizmet vereceğini söyledi.
Başhekim Sipahi, “ Hastanemizin kampüse taşınmasından dolayı poliklinik ve acil servis hizmetlerinin 06 -10 Haziran tarihleri arasında hizmet vermeyeceğini belirterek, 210 servis yataklı,50 yoğun bakım yataklı ve 9 ameliyathanenin bunduğu yeni hastanemizde modern tıbbın tüm imkânlarını kullanarak halkımızı kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz ”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.