""

Bozok Üniversitesi Rektörü Yaşar’dan Cemil Çiçek’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 14:26

Bozok Üniversitesi Rektörü Yaşar’dan Cemil Çiçek’e ziyaret

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bozok Üniversitesi Rektörü Yaşar’dan Cemil Çiçek’e ziyaret
Son Güncelleme :

07 Aralık 2023 - 17:46

Ziyarette, üniversitenin güncel ve planlanan projeleri ile stratejik hedefleri masaya yatırıldı.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Bozok Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve toplumsal hizmet alanlarında gerçekleştirdiği çalışmaları ve başarıları TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek’e aktardı. Ayrıca, üniversitenin hedefleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sırasında Rektör Yaşar, üniversitenin akademik birimlerinin, araştırma projeleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleri ile ilgili bilgi aktardı.
Cemil Çiçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizin ihtiyaçları doğrultusunda desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.