""

Bozokspor 1. Lig’de « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 14:49

Bozokspor 1. Lig’de

2021-2022 Hentbol Sezonu Erkek 2. ligini namağlup tamamlayan, Play-Off mücadelelerinde de yenilmezlik serisini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol takımı 1. Lig’e çıkmayı garantiledi.

Bozokspor 1. Lig’de
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 17:21

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol takımı Play-Off’un son maçında 1954 Hendekspor’u 43-31’lik skorla mağlup ederek namağlup 1. Lig’e çıkmayı garantiledi.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, takımını tebrik ederek; “Grup mücadelesinde olduğu gibi Play-Off mücadelelerinde de yenilmezlik serisini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor Hentbol takımımız son maçta 1954 Hendekspor’u 43-31’lik skorla mağlup ederek 1. Lig’e çıkmayı garantiledi. Teknik heyetimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum.” dedi. Alpaslan DEMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19