""

Vali Özkan, yönetimi ve futbolcuları tebrik etti « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 12:53

Vali Özkan, yönetimi ve futbolcuları tebrik etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta mücadele eden ve 2023- 2024 Futbol Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimini ve futbolcuları tebrik etti.

Vali Özkan, yönetimi ve futbolcuları tebrik etti
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 18:30

Vali Özkan yazılı olarak yaptığı açıklamada, Yozgat Bozokspor’un 3. Lig’e yükselmesinin büyük bir başarı olduğunu belirtti. Takımın bu başarısının, Yozgat’ın spor alanındaki potansiyelini ve yeteneklerini bir kez daha gösterdiğini ifade eden Vali Özkan, futbolcuların, teknik ekibin ve yöneticilerin emeklerinin ve azimlerinin takdire değer olduğunu vurguladı.
Özkan, Yozgat Bozokspor’un 3. Lig’de başarılı bir performans sergileyeceğine olan inancını dile getirerek, takıma yeni sezonda başarılar diledi. Ayrıca, Yozgat halkını da takımı desteklemeye çağırdı ve birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarıların elde edilebileceğini belirtti. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.