""

BÜ Makedonya’da tanıtıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:04

BÜ Makedonya’da tanıtıldı

Bozok Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Ertuğ Yavuz, Erasmus+ Akademik Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında Makedonya Tetova Devlet Üniversitesi’nde ders vererek, üniversitede görev yapan akademik personel ile Yabancı Diller üzerine akademik ve kültürel aktarımlarda bulundu.

BÜ Makedonya’da tanıtıldı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2018 - 7:00

Dr. Öğr. Üyesi M. Ertuğ Yavuz, ayrıca Godsivar Uluslararası Vizyon Üniversitesi’ne ziyaret ederek, 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen II. Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu’na katılarak, üniversitemizin tanıtım materyalleri ve İngilizce Türkçe Kuran-ı Kerim’i Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl Hoca’ya takdim etti.
Dr. Öğr. Üyesi Yavuz, Makedonya’da yer alan Tetova Devlet ve Uluslararası Vizyon Üniversiteleri ile Yabancı Diller bağlamında üniversitemiz ile ikili anlaşma ve işbirliği yapılmasını sağlayarak üniversitenin akademik olarak ulusallaşma çalışmalarına katkıda bulunduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.