""

BÜ personeli iftarda bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:24

BÜ personeli iftarda bir araya geldi

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik ve idari personeli geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

BÜ personeli iftarda bir araya geldi
Son Güncelleme :

08 Haziran 2018 - 7:00

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ev sahipliğinde Merkezi Yemekhane’de düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada Bozok Üniversitesi ailesi olarak birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma adına düzenlenen iftar programına gösterilen katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karacabey, “Bozok Ailesi olarak hep birlikte olmayı arzu ettik; çünkü bütün çalışanlarıyla, bütün çalışanların aileleri ve çocuklarıyla biz bir Bozok Ailesiyiz. Şahsen ben böyle bir ailenin mensubu olarak çok mutluluk duyuyorum. Bu güzel zaman dilimi hürmetine rabbimizden vatanımızı milletimizi ve İslam dünyasını her türlü kötülükten ve şer güçlerden muhafaza etmesinin diliyorum. Özellikle Bozok Üniversitesi ailesi olarak bütün çalışanlarımıza, aile fertleriyle beraber sağlık ve sıhhat diliyor bayramı da yine aynı şevk ve heyecanla kutlamayı cenabı haktan temenni ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.