""

Bulut: Denetçi eğitimlerimiz haziran’da başlayacak « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:33

Bulut: Denetçi eğitimlerimiz haziran’da başlayacak

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, bağımsız denetçiler için sürekli eğitim tebligatının resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdiğini ve 3 yıllık eğitim alma zorunluluğu olduğunu belirterek, denetçi eğitimlerinin Haziran ayında başlayacağını söyledi.

Bulut: Denetçi eğitimlerimiz  haziran’da başlayacak
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2018 - 10:06

SMMMO Başkanı Bulut, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ belirterek, “Bağımsız denetçiler için sürekli Eğitim Tebliği 4 Kasım 2017 tarih ve 30230 sayılı Resmi gazetede yayınlanmış ve bu tebliği ile Bağımsız Denetçilerin eğitim yükümlülüğüne ilişkin olarak yapılan düzenlemede Bağımsız Denetçilerin 3 yıllık dönem içerisinde eğitim alma zorunluluğu olduğundan dolayı birliğimiz olan TÜRMOB ile Yozgat SMMMO’nun ortaklaşa düzenleyeceği ve 2018 yılı Haziran ayı itibari ile eğitimler başlayacak. Başvurular 21 Mayıs 2018 tarihi ile 8 Haziran 2018 tarihleri arasında odamızda yapılacak. Eğitime katılmak isteyenlerin eğitim ücretini http://denetciegitimi.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapacakları başvuru sırasında kredi kartı ile on-line olarak ödeyebileceklerdir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.