""

Çakır’dan Oktay’a teşekkür « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:52

Çakır’dan Oktay’a teşekkür

Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır; “Yerelden kalkınma modelinin mimarı, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendi, fikirleri ile bize yol göstermeye devam ediyor.” dedi.

Çakır’dan Oktay’a teşekkür
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 10:57

Yozgat için özel bir söyleşi programına konuk olduğunu hatırlatan Başkan Çakır, “Vizyonel bakışı, bilgeliği ve devlet adamlığıyla, Yozgat’ın bir bütün olarak ele alınıp, bölgesel kalkınma modelinin nasıl uygulanacağını bizlere aktardı. Devletimiz ve Milletimiz için gecesini gündüzüne katan,  memleket sevdalısı, devlet ve millet adamı, hemşerimiz, gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendiye, şehrimizin bölgesel ve yerelden kalkınma projelerini yakinen takip etmesi ve sonsuz desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.