""

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği üyeleri ile iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:35

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği üyeleri ile iftarda buluştu

Yozgat Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk, Çamlık Milli Parkında düzenlediği iftar yemeğinde taraftarları buluşturdu.

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği  üyeleri ile iftarda buluştu
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2018 - 7:00

Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Özentürk, iftar sonrası yaptığı açıklamada, dernek üyeleri ile zaman zaman farklı etkinliklerle bir araya geldiklerini belirterek, ramazan ayı dolayısıyla da Çamlık Milli Parkında iftarda buluştuklarını söyledi. Özentürk, “Ramazan ayı birlik beraberlik adına kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı manevi bir aydır. Bizlerde taraftar grubumuzla birlikte güzel çamlığımızda iftarımızı yaparak orucumuzu açtık. Yozgatsporumuz üzerine arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Yozgatspor sevdalıları olarak takımımızın yanındayız. İyi gününde kötü gününde dün olduğu gibi bugünde hiçbir beklenti içinde olmadan yanında olduk ve desteğimizi sürdürdük. Bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.