""

Çatar: İstikrar devam ettikçe üretim de artacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:44

Çatar: İstikrar devam ettikçe üretim de artacak

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları açıklandı.

Çatar: İstikrar devam  ettikçe üretim de artacak
Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 7:00

16 yıldır elde edilen başarıları devam ettirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu seçimlerle de başarısını perçinlemiş oldu. Seçim sonucuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Çatar, “Milletine ve devletine sahip çıkan halk, doğru bir kararla tercihini yaptı. Dün milletimiz yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemine evet demişti, bu gün de kararlılığını gösterdi. Bu gün de Seçim sonuçlarından oldukça memnunuz, istikrarın devam ediyor olması beraberinde güçlü bir Türkiye’nin yolunu açacaktır” dedi.
Tüm Oyunlara Rağmen Kazanan Yine Türkiye Oldu
Gündem seçim iken oyların yönünü değiştirmek isteyen dış güçlerin birtakım algı operasyonları yaptığını söyleyen TÜMSİAD Şube Başkanı Ali Çatar, “3. Dünya Savaşı olarak nitelendirebileceğimiz ekonomi sıkıntıları tüm dünyada yaşanıyor. Türkiye’de seçim ile aynı zamana denk gelmesi yaşanan stresi daha da artırdı. Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor. Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde iktidara sahip çıkan halk, oyunlara aldırmadı. Edirne’den Ardahan’a Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için en uygun sistem olarak benimsendiğini gösterdi. Artık milletimiz kilitlenen sistemlerle, geciken çözümlerle zaman kaybetmek istemiyor.” dedi.
Artık Daha Çok Çalışmalıyız
Hükümetimizden özellikle iş adamlarına yönelik çalışmaların artmasını ivedilikle bekliyoruz diyen Çatar; “Bu sonuç ile birlikte üretmekle ilgili engellerin çoğu kalkmış olacak. İstikrarın devam ediyor olması projelerin tamamlanmasıyla yeni projeleri de beraberinde getirecek.
TÜMSİAD olarak iktidarın sürüyor olmasını, isabetli bir karar olarak değerlendiriyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Bundan sonra adımlarımızı daha rahat atacağımıza inanıyor ve bir an önce ekonomik düzenlemelerin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.