""

ÇEDAŞ yetkili işlem merkezi açtı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:57

ÇEDAŞ yetkili işlem merkezi açtı

CK Çamlıbel Elektrik, artan müşteri yoğunluğu dolayısıylaabonelerine daha kaliteli hizmet vermek için Faturamatik işbirliğiyle Yozgat merkezde Yetkili İşlem Merkezini müşterilerinin hizmetine sundu.

ÇEDAŞ yetkili işlem merkezi açtı
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Sivas, Tokat ve Yozgat başta olmak üzere Türkiye’deki 800 bin abonesine perakende elektrik satış hizmeti yapan CK Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş., müşteri odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Artan müşteri yoğunluğu doğrultusunda müşteri odaklı yatırımlarını artıran CK Çamlıbel Elektrik, abonelerine daha hızlı hizmet vermek ve hizmet kalitesini yükseltmek için Faturamatik işbirliğiyle Medrese Mahallesi Kültür Sokak’ta bulunan Abide İşhanı’nda Yetkili İşlem Merkezi açtı.
CK Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, 2017 yılında Yozgat il merkezi ve ilçelerinde 5 yeni Yetkili İşlem Merkezi açtıklarını belirterek, abonelerin daha kaliteli ve rahat hizmet almasını sağlayan çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
Yozgat genelinde 5’i Yetkili İşlem Merkezi 15’i Müşteri Hizmetleri Merkezi olmak üzere toplam 20 adet tahsilat ofislerinin olduğuna vurgu yapan Tekin, “Amacımız hizmetlerimizin hızlı, rahat ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.
Müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirten Genel Müdür Tekin, Yetkili İletişim Merkezlerinde ek bir ücret ödemeden fatura tahsilatı başta olmak üzere abonelik ve indirimli elektrik satışı gibi birçok işlemin yapılabildiğini söyledi. Tekin, ileride mağduriyet yaşanmaması adına CK Çamlıbel Elektrik tarafından tahsilat yetkisi verilmeyen ödeme noktalarındamüşterilerin işlem yapmaması gerektiğine dikkat çekti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.