""

Çekerek Belediyesinde işçilerin yüzü güldü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:01

Çekerek Belediyesinde işçilerin yüzü güldü

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Çekerek Belediyesinin toplu iş sözleşmesinden doğan geriye fark ödemelerinin bayram öncesi yapılması işçilerin yüzünü güldürdü.

Çekerek Belediyesinde  işçilerin yüzü güldü
Son Güncelleme :

13 Haziran 2018 - 7:00

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt’a teşekkür ederek, “Çekerek Belediyesi Başkanlığı şirketinde çalışan işçilerimizin bayram öncesi yüzleri güldü. İşçilerimize bayram öncesi toplu-iş sözleşmesinden doğan geriye farkları ödendi. Sendikamız üyesi işçilere bayram öncesi geriye dönük farklarını ödeyerek mutlu eden, Çekerek Belediye Başkanımız Bedrettin Bozkurt’a sendikamız, şahsım ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim. İnşallah diğer belediye başkanlarımıza örnek olur ve diğer belediyelerimizde bu bayram öncesi işçilerimizin içerdeki toplu iş sözleşmesinden doğan farklarını ödeyerek işçilerimizi mutlu ederler. İşçilerimizde aileleri ile mutlu bir bayram geçirirler. Şimdiden tüm sendikamız üyesi işçilerin tüm çalışanların bayramlarını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.