""

Çekerek Belediyesinde Toplu iş sözleşmesi imzalandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:30

Çekerek Belediyesinde Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ile Çekerek Belediye Başkanlığı arasında 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çekerek Belediyesinde Toplu  iş sözleşmesi imzalandı
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

Toplu iş sözleşmesi kapsamında ücret zammı sosyal haklar hariç taban yevmiye 98.TL’den 100 TL’ye yükseltildikten sonra yüzde 5 zam yapıldı. İkinci yıl için yüzde 12 zam yapıldı. İşçilerin yıllık aldıkları 84 yevmiye tutarındaki ikramiye 96 yevmiye ye yükseltildi.
Sosyal yardımlar her ay maaşla birlikte ödenmek üzere Sorumluluk zammı net 400 TL- 600 TL, 2. yıl net 450 TL,- 650 TL. Öğrenim yardım net 350 TL, 2. yıl net 400 TL, Bayram Harçlığı Kurban Bayramından önce ödenmek üzere 1. Yıl net 1.200 TL, 2. Yıl net 1.300 TL olarak anlaşma sağlandı.
Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen ve çalışanlarının hakkını alın teri kurumadan ödeyen Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt’a, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Ünal’a teşekkür etti. Zararsız, İmzalanan toplu iş sözleşmesinin sendikalarına, Çekerek Belediyesine ve tüm çalışanlarına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.