""

Çevre temizlik çalışmaları gece gündüz sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:39

Çevre temizlik çalışmaları gece gündüz sürüyor

Yozgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okul, cadde-sokak ve mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor.

Çevre temizlik çalışmaları gece gündüz sürüyor
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat’ta 90 personel ile temizlik çalışmasını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tazyikli su ile başta çarşı merkezinde bulunan cadde ve sokaklar olmak üzere mahallelerde biriken çöp, çamur ve benzeri atıkların temizliğini gerçekleştiriyor.
Sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışması daha sonra yolların ve kaldırımların yıkanmasıyla sürüyor.
Periyodik olarak cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve asfalt yıkama çalışmalarının da yapıldığını söyleyen Yozgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Duyar, “Ekiplerimiz özverili bir şekilde şehrin temizliği için gece gündüz çalışıyor. Girilmedik cadde ve sokak bırakmadan temizlik yapıyoruz. Düzenli olarak şehrin genelinde temizlik çalışmalarımız 90 kişilik ekibimizle devam edecek ancak vatandaşlarımızın da temizlik konusunda biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.