Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de seçmen dayanışması

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret eden partililer, yaptırdıkları onlarca Boğazlıyan tavasını karargahı dolduran yüzlerce seçmene ikram etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın seçim

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret eden partililer, yaptırdıkları onlarca Boğazlıyan tavasını karargahı dolduran yüzlerce seçmene ikram etti.
Birlik ve beraberliğin ayyuka çıktığı karargahta, partililer “Martın sonu bahar olacak” sloganları attı.
31 Mart yerel seçiminde, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın seçim irtibat bürosunda yaşandı.
Akşam saatlerinde, ellerinde Boğazlıyan tavasıyla gelen onlarca partili, seçim irtibat bürosunu hınca hınç dolduran seçmene ikramda bulundu. Partililerin jestiyle karşılaşan Başkan Adayı Ali Ayık, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Sizler, bölüşmenin paylaşmanın en güzel örneklerinden birisini daha sergilediniz.
İnşallah, Belediye Başkanlığım döneminde de güzel ilçemizde huzurun hakim olmasının yanında, birlik ve beraberlikler ayyuka çıkacaktır” dedi.
Partililerin ikramlarıyla karınlarını doyuran ve emeği geçen herkese teşekkür eden seçmen de, “Sizler ev sahibi sayılırsınız, bizim örf ve adetlerimizde misafiri hoş ağırlamak makbuldür. Sizler de, bizleri en güzel bir şekilde ağırladınız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç