""

CHP’li Keven: Yozgat’ı mecliste biz temsil etmek istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:07

CHP’li Keven: Yozgat’ı mecliste biz temsil etmek istiyoruz

CHP Yozgat Milletvekili 1.sıra Adayı Ali Keven, 24 Haziran seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Yozgat’ı mecliste biz temsil etmek istiyoruz.”dedi.

CHP’li Keven: Yozgat’ı mecliste  biz temsil etmek istiyoruz
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2018 - 7:00

CHP Milletvekili 1 sıra Adayı Ali Keven, 2. Sıra Adayı Özgür Kraslıoğlu ve beraberinde İl Başkanı Abdullah Yaşar, ve ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti.
Ziyarette gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la gündeme ilişkin sohbet eden ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Milletvekili adayı Ali Keven, 24 Haziran seçiminin tek adam rejiminden kurtulmak ülkenin yeniden şahlanışının, huzur ve güven ortamının sağlanacağı tarihi bir gün olacağını söyledi.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.