""

Çocuklar tiyatro oyununda eğlendi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:48

Çocuklar tiyatro oyununda eğlendi

Sorgun Şakirefendi Şehir Meydanı’nda oynatılan tiyatro oyununa çocuklar ve ailelerde büyük ilgi gösterdi.

Çocuklar tiyatro oyununda eğlendi
Son Güncelleme :

26 Haziran 2021 - 16:21

Sorgun Belediyesi’nin girişimleri ile Sorgun’a gelen Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tiyatro ekibi, sergiledikleri “Kuzu maydanozun maceraları” adlı oyun ile çocuklara doyumsuz bir tiyatro keyfi yaşattı.
Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman büyük önem verdiklerini söyledi.
Başkan Ekinci, “Kuzu maydanozun maceraları oyununa ev sahipliği yapmak ve ilçemizde bu tür organizasyonların ilgi görmesi bizleri memnun ediyor. Belediyemizin rutin faaliyetleri dışında işler yapmaktan son derece onurlu ve gururluyuz. Önemli olan çocuklara hitap edebilmek, onların yüreklerine dokunabilmek ve onları tiyatroyla buluşturabilmek. Biz bu konuda ilçemizde bir çok ilke imza attık ve organizasyonlarımızın devamı da gelecek” dedi.
Çocuklar, daha sonra Nil Ünlü Aycıl’ın yazdığı, Levent Ulukurt’un yönettiği tiyatro oyunu da ilgiyle izledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.