Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOCUKLARI SEVİNDİREN BÜROKRAT

İnsan yaşamı boyunca birçok

İnsan yaşamı boyunca birçok şeye gereğinden fazla zaman ayırdığını yine zaman içinde fark eder…

Dün gazetelerde yer alan bir haber bu anlamda dikkatimi çekti. Haberin detayında şu bilgiler yeraldı…

Bozok Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı kız çocuk evlerinde kalan çocuklarla kahvaltılı sohbet programında bir araya geldi.

Bozok Üniversitesi Konukevi ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, Rektör Karacabey’in eşi Beyza Karacabey ve beraberindeki heyet çocuklarla farklı bir gün yaşamanın mutluluğunu ve sevincini yaşadı. Etkinlikte çocuklar müzik eşliliğinde oynayarak stres atıp gönüllerince eğlendi.
Rektör Karacabey programda çocuklarla tek tek tanışıp sohbet ederek çeşitli hediyelerle onları sevindirdi.
Toplumun temel taşlarının çocuklar ve gençler olduğunu belirten Üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Pandır, “Bulunmuş olduğumuz koşullar dahilinde çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamamız gerekmektedir. Bu sebeple çocuk yuvaları, çocuklarımıza güzel imkânlar sağlayarak barınmaları, eğitimleri gibi birçok konuda yardımcı olan, her çocukla birebir ilişki kuran bir kurum olmuştur. Toplumumuzun ve ülkemizin geleceği evlatlarımızı kurum bünyesindeki barınma yerlerinde nezih bir ortamda sevgi ve şefkat ile yetiştirerek topluma kazandırmaya çalışan tüm kurum personeline teşekkür ediyorum. Biz de bugün çocuklarımızın farklı bir gün yaşamalarını istediğimiz için böyle bir programı düzenlediklerini belirtti.

Çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ve her fırsatta çocuklar birlikte olmayı arzu ettiğini belirten Rektör Karacabey, “Çocuklarımızı çok seviyoruz ve her zaman yanlarındayız. Çocuklarımızın iyi yetişmesi, hayata tutunması ve hayatta başarılı olmaları için biz üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız çocuklarımız için çok güzel çalışmalar yapıyor. Onlara teşekkür ederim. Biz de üniversite olarak şimdi sizin yanınızdayız. Büyüdüğünüz zaman da üniversitemizde öğrencilerimiz olmanızı arzu ediyoruz. Sizlerin iyi yetişmiş birer birey olarak üniversite öğrencisi, sonra üniversite mezunu, belki aranızda bir gün yaşı uygun noktaya geldiği zaman benim yerimde rektör olacak birileri olacaktır dedi.