""

Çocuklarının kayıtı için okul bahçesinde sabahladılar « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:22

Çocuklarının kayıtı için okul bahçesinde sabahladılar

Yozgat’ta bazı veliler çocuklarını istedikleri öğretmene verebilmek ve ön kayıt yaptırmak için akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar okul bahçesinde nöbet tuttu.

Çocuklarının kayıtı için okul  bahçesinde sabahladılar
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2018 - 7:00

Bulundukları mahalledeki Milli Eğitim Vakfı İlkokulu önünde geceden toplanan veliler sabaha kadar çocuklarını istedikleri öğretmene kayıt yaptırmak için okul önünde sabahladılar. Bazı velilerin ise çocuklarını battaniyeye sarıp okul önünde sabahlaması dikkat çekti.
Kendi aralarında sıra listesi oluşturan veliler, mesainin başlamasıyla çocuklarını okula kayıt yaptırmanın sevincini yaşadı.
Serkan Civelek isimli vatandaş torununu kaydettirmek için geldiklerini ve istedikleri öğretmeni seçebilmek için beklediklerini söyledi.
Okul Müdürü Yusuf Saraç’ta velilere 2 Temmuz’da ön kayıt yapılacağı duyurusunu yaptıklarını söyledi.
Saraç, “Sabah 08.00 itibarıyla kayıt yapacağımızı söyledik. Veliler de bir gün önceden gelip burada beklemişler. Amacımız velilerimizin hakkı yenmesin, velimiz gönlünde olan öğretmene çocuğunu yazdırsın. Üç yıldır bunu uyguluyoruz ve bu sistemden memnunuz.” diye konuştu.
Saraç, sabah saatlerinde gelenlerle birlikte 120 öğrencinin ön kaydını yaptıklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.