""

Coşkun aday adayı oldu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 04:24

Coşkun aday adayı oldu

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı, Dr. Osman Coşkun, AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı oldu.

Coşkun aday adayı oldu
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

Ak Parti Yozgat 23. Dönem milletvekilliği, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve AK Parti AR-GE Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Dr. Osman Coşkun, milletvekilliğine uzun bir ara vermesine rağmen siyasetten ve AK Parti’den kopmayan isimlerden bir tanesi oldu.
Coşkun, 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Yozgat’ı temsil etmek amacıyla önceki gün parti genel merkezine milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.
23. dönem milletvekilliği döneminde cep telefonunu tüm Türkiye’ye ilan eden Coşkun, ‘Türkiye milletvekilliği’ kimliği ile dikkat çekmişti.
Milletvekilliği süresi sona ermesine rağmen; “Milletvekilliği haklarından ömrümün sonuna kadar yararlanacaksam bir hakkı ödemek adına ömrün sonuna kadar milletime hizmet noktasında milletvekili gibi hizmet edeceğim” diyen Coşkun, bu süre zarfında ne memleketi Yozgat’tan ne de AK Parti’ye hizmetten kopmadı.
Halen AK Parti AR-GE Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Coşkun, 15 Temmuz sürecinde şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen isimlerden bir tanesi oldu.
Coşkun, halen 18. Dönem AK Parti Siyaset Akademisi’nin koordinasyonunun yürütüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.