""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Coşkun’dan veda ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 02:12

Coşkun’dan veda ziyareti

44 yıllık memuriyet hayatının 35 yılını Yozgat Valiliği’nde makam sekreteri olarak tamamlayan Kamuran Coşkun, Vali Özkan’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Coşkun’dan veda ziyareti
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:24

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 35 yıldır Yozgat Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü’nde Valilik Makam Sekreteri olarak görev yapan ve emekliye ayrılan Kamuran Coşkun’a başarı belgesi takdim etti.
44 yıllık memuriyet hayatının 35 yılını Valilik Makam Sekteri olarak geçiren ve emeklilik kararı alan Kamuran Coşkun, Vali Özkan’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Özkan, emekliye ayrılan Kamuran Coşkun’a vermiş olduğu uzun süreli hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başarı belgesi takdim etti. Vali Özkan, Kamuran Coşkun’a emeklilik hayatında huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmesini diledi.
/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.