""

Coşkuyla kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:30

Coşkuyla kutlandı

Yozgat’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Coşkuyla kutlandı
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2018 - 7:00

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda devam etti. Programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, öğrenciler aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemine dair Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer bir konuşma yaptı. Daha sonra spor gösterileri ve çeşitli etkinlikler sergilendi. Gösterilerin ardından program sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.